Tobias' Studiewebsite

Om mig

Mit navn er Tobias Kjelgaard-Hansen, jeg er en dreng med meget energi, i min fritid går jeg til fitness og gymnastik. Jeg har gået til gymnastik i 8 år nu, jeg holdte dog en pause fra det da jeg var 11 år gammel, og jeg er nu startet på det igen da jeg var omkring 14.

Jeg har valgt at tage på HTX, mest fordi gymnatiets læreform passer godt til den måde jeg lærer bedst på. Vi sidder ikke hele moduler af gangen og læser eller lytter på læreren snakke, vi er aktivt med i undervisningen, derved bliver det mindre tungt.

Jeg er meget facineret af matematik, og derfor tænker jeg at lave noget mere med matematik, jeg er dog ikke sikker på hvad.

Hvad er et studiewebsite?

På dette studiewebsite vil du kunne følge med i mine opgaver og reflektioner i fagende komIT/informatik på HTX Roskilde.

Hvert forløb vil have sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsningen, samt en dokumentation af hvad jeg har gjordt undervejs, og en reflektion over hvad jeg har fået ud af arbejdet med forløbet.

Mine forløb

Grundforløb

Løbende logbog

I min logbog kan du, for hvert modul, se hvad jeg har arbejdet med, haft af udfordringer og fundet løsninger. samt relevante links til mit videre arbejde.

Se min LOGBOG