Nickolaj R.I.L.Commerous studiewebsite!


Lidt om mig.

Hej, jeg heder somt nævnt ovenover Nickolaj. Jeg er 16 år, og kom til HTX Roskilde netop for at lære om dette. Jeg vil arbejde med computere, og det her er netop en af de ting som jeg kunne ende med at lave! Når det er sagt, så er jeg ikke helt klar over hvilket studieretning jeg skal tage endnu, men det håber jeg på at få opklaret når vi skal prøve retninger.

Mig og mine søskende er alle stavet med 8 bogstaver, hvilket er årsagen til at min navn staves med både C og K. Apropro mine søskende, så er vi 7, og jeg er nummer 4. Jeg bor i Tølløse, og i min fritid læser og spiller jeg.

Hvad er et studiewebsite?

Egentlig, så ved jeg ligeså meget som spørgsmålstegnet indikerer. Nada. Dog, så kan jeg skrive ind! På dette studiewebsite vil du, og jeg, kunne følge med i mine opgaver og reflektioner i fagene som komIT/informatik på HTX Roskilde.

Hvert forløb vil have sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsningen, samt en dokumentation af hvad jeg har gjort undervejs, og en refleksion over hvad jeg har fået ud af at arbejde med forløbet... Holy guagamoli, det var meget tekst!!!

Mine forløb

Løbende logbog

I ming logbog kan du, for hvert modul, se hvad jeg har arbejdet med, haft af udfodringer og hvilke løsninger jeg kom på. Samt relevante links til mit videre arbejde... Gl!

  1. Logbog