Nick Martin Olsen Studiewebsite

Nick Martin Olsen Studiewebsite

Velkommen

Hvem er jeg egentligt.

Som du nok har set hedder jeg Nick, dette er en opgave vi har fået, at lave vores eget website. Jeg går på HTX Roskilde og jeg valgte dette i stedet for tættere gymnasier hovedsageligt Pga. at jeg havde hørt gode ting om dette gymnasie, jeg havde s også set nogle fag jeg var intereseret i. Eller bare kunne hjælpe mig med at blive noget naturfagligt som,Læge, Forske, eller andet, dog er det jo ikke sikkert jeg går denne vej det er svært og mange vender om, men man har lov at håbe.

Et studiewebsite? spørger du måske

Dette er så her jeg aflervere opgaver i KI? hvor jeg skal begrunde dem, forklare speculationer og hvad jeg fysisk har gjordt undervejs. Derefter skal jeg reflektere over hvordan den givende opgave har gavnet mig som person, og hvad jeg fik ud af forløbet.

Første år med KOM/IT

Der er så meget brugbart information jeg har intaget. Vi har nået alt fra komplimering til egen kreering af vores produkter. Vi har evnene til selv at lave og analysere hvad der er ment til at påvirke os gennem medier idag. Alt fra plakater, videoer og Spil. Jeg kan se en enorm og fantastisk fremgang fra første opgave til den nyeste rapport, det føles godt at se sådan en kæmpe forbedring.