Lise Petersen, Studiewebsite 19/22

Lidt om mig

Hej. Jeg hedder Lise og jeg er 17 år. I min fritid arbejder jeg i Kvickly, som jeg har gjort i 2 år. (Sidste år arbejdede jeg fuldtid) Jeg havde overvejet en EUX uddannelse før jeg valgte HTX, men jeg fandt hurtigt ud af, at der ikke var en EUX, som passede til mig. Og så føler jeg også, at HTX giver mig et bredere valg af muligheder til efteruddannelse. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil være...

Hvad indeholder mit studiewebsite?

På mit studiewebsite kan du læse om mine bagtanker omkring opgaver/projekter i fagene komIT/informatik på HTX, Roskilde. Jeg vil så vidt mulig forsøge at give hvert forløb sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsningen, samt en dokumentation af, hvad jeg har gjort undervejs. Og til sidst en refleksion over, hvad jeg har fået ud af forløbet samt, hvad jeg kunne gøre bedre til næste gang.

Mine forløb

Grundfoløb

Løbende logbog

I min logbog kan du læse om, hvad jeg har nået i timen, hvilke udfordringer der har kunne være og så vil jeg forsøge at sætte links ind til mit videre arbejde. Og til sidst, vil jeg skrive, hvad jeg har tænkt mig at begynde på næste gang.

SE MIN LOGBOG