Lars Studieweb

Om mig:

Mit navn er Lars Vorkamp Dobrowohl. Jeg er født oktober årgang 2003. Jeg finder stor glæde i at programmere og at skulle lave denne hjemmeside har været et spændende projekt. Mine yndlingsfag i folkeskolen var Matematik og Fysik & Kemi. Jeg har gået på Stenløse Privatskole, men bor i Jyllinge, dermed var Roskilde det optimale valg for placering af næste skole. Jeg valgte HTX på grund af det tekniske aspekt. Jeg håber at nyde nye fag som Teknologi og Kommunikation og IT.
Jeg har to mindre brødre. Vi har tyske rødder i familien, mine bedsteforældre bor f.eks. i Tyskland. Jeg er meget aktiv i min fritid. Jeg startede med at spille håndbold og fodbold, og nu spiller jeg vandpolo. Undervejs har jeg afprøvet meget andet, som for eksempel ridning, jollesejllads, og svømning. Jeg kan godt lide at være udenfor. Jeg har ingen idé om fremtidige uddannelser, men tænker på noget ingeniørvidenskab.

Hvad er et studieweb:

På dette studiewebsite vil du kunne følge med i mine opgaver og reflektioner i fagene komIT/informatik på HTX Roskilde.

Hvert forløb vil have sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsningen, samt en dokumentation fa hvad jeg har gjort undervejs, og en refleksion over hvad jeg har fået ud af at arbejde med forløbet.

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.