Fatma's Studiewebsite

Om mig

Jeg hedder Fatma, jeg er 16 år og går i Epsilon klassen. Før HTX havde jeg gået på Campusskolen i Ringsted. Jeg bor i Ringsted sammen med min mor, og har 8 søskende som består sig af 3 brødre, 4 søstre samt en halv lillebror

I mit skolewebsite har jeg inspireret af Seventeens tema farver. Grunden til at jeg valgte seventeens i stedet for en anden gruppe er, fordi jeg er en del er deres fandom Carats (캐럿), som gøre at jeg er en Carat (캐럿). Jeg har været en Carat (캐럿), siden jeg gik i 7. klasse, men jeg har hørt deres musik siden 6. klasse, det vil sige siden deres debut har jeg lyttet til deres sange. De er en boyband som hedder Seventeen, er dannet af Pledis Entertainment, og indeholder 13 medlemmer i deres gruppe. De fik deres debut i 25. maj 2015, deres gennemsnitlig alder er på 17 år der de fik deres debut, og de er selv involveret i komposition og produktion af deres musik og koreografier, hvilket har gjort dem kendte som en selvproducerende idolgruppe. Gruppen består af 13 medlemmer som er delt op i tre undergrupper i en gruppe, det vil sige 13 adderet med 3 og 1 udgiver 17. De tre undergrupper hver specialiserer sig indenfor forskellige områder: "Hip-hop/Rap Unit", "Vocal/Sing Unit" og "Performance/Dance Unit". Medlemmerne hedder S.Coups, Jeonghan, Joshua, Jun, Hoshi, Wonwoo, Woozi, DK, Mingyu, The8, Seungkwan, Vernon og Dino. 

Uddannelse

Uddannelse og videregående uddannelse

Grunden til at jeg valgte at tage HTX, var fordi på HTX er der alle mine yndlingsfag, og dermed behøver jeg ikke at tage ligegyldige fag som hverken interessere mig og som jeg ikke kan bruge for at opnå mit mål om at være neurokirurg. Grunden til jeg valgte HTX Roskilde i stedet for Ringsted, var fordi i Roskilde er der forskellige studieretninger som man ikke kan finde andre steder, og en studeretning som hedder sundhed som jeg er meget interesseret i.

Efter HTX er mit mål at tage en bacheloruddannelse i medicin, og derefter regner jeg med at tage en kandidatuddannelse i medicin. Det er min drøm om at komme ind og tage disse uddannelser, da mit drømmejob er at være neurokirurg. En neurokirurg er en kirurg som primært operaer i hjerne og rygmarv.

Studiewebsite

Hvad er et studiewebsite?

I mit studiewebsite vil du kunne følge med i mine opgaver og refleksioner fra fagene komIT/informatik på HTX Roskilde. Hvert forløb vil have sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsningen, samt en dokumentation for hvad jeg har gjort undervejs, og en refleksion over hvad jeg har fået ud af at arbejde med forløbet.

Logbog og dokumentation

Løbende logbog og dokumentation

I min logbog kan du se for hvert modul, hvad jeg har arbejdet med, hvilke udfordringer jeg har haft, og hvilke løsninger jeg kom frem til. Du kan også se relevante links til mit videre arbejde.

I min dokumentation af fagene komIT/informatik og min logbog, forklarer jeg hvad HTML står for og bruges til, samt giver eksempler og oplysninger for hvad de tags jeg brugte til mine html sider indikere. Derefter gennemgås der kort hvordan et website kan 'styles' med CSS. Til sidst er der indsatte links til relevante kilder og materialer, for hvert modul.

I menu kan su se min dokumentation og logbog eller du kan klikke her for logbog eller her for dokumentationen