Emil Gade´s studiewebsite

Om Mig

Hej, mit navn er Emil Gade og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i en lille by der hedder Gadstrup, lidt ude fra roskilde by. Jeg bor sammen med min søster, mor, papfar og min hund. Jeg bruger meget af min fritid på at spille computer sammen med mine rigtigt gode venner. Jeg intereserer mig rigtigt meget inde for musik, og fitness. Jeg kan spille mange instrumenter, primært guitar og trommer.

Grunden til at jeg startede på HTX var fordi at jeg interesere mig rigtigt meget inde for naturvidenskabelige fag. Jeg gik på efterskole året før, og havde absolut ingen ide om hvad jeg skulle efter. Jeg valgte også HTX på grund af at man primært arbejder i grupper, og det syntes jeg helt klart man får mere ud af. En anden grund til at jeg valgte det som jeg gjorde, er også fordi at man har mange flere døre åbne efter gymnasiet, og det er dejligt at have mange muligheder når man ikke ved hvad man vil lave.

Hvad er studiewebsite

På dette studiewebsite vil du kunne følge med i mine opgaver og reflektioner i fagene komIT/informatik på HTX Roskilde.

Hvert forløb vil have sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsningen, samt et dokumentation af hvad jeg har gjort undervejs, og en refleksion over hvad jeg har fået ud af at arbejde med forløbet.

Mine forløb

Grundforløb

  1. Website
  2. Usability
  3. Digitale billeder

Løbende logbog

I min logbog kan du, for hvert modul, se hvad jeg har arbejdet med, haft af udfordringer og fundet af løsninger, samt relevante links til mit videre arbejde.

Se min Logbog

  • Dokumentation