Emilie Madsen Studiewebsite

Om mig

Hej mit navn er Emilie, og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i en lille by der hedder Tølløse, som ligger i mellem Holbæk og Roskilde. Jeg bor der sammen med med min Mor, Far og Lillebror. Jeg har også tre hunde, hvilket er rigtig mange hunde.

I 10. klasse var jeg på efterskole i Fårevejle Stationsby, der ligger på Sjælland. Efterskolen jeg gik på hedder Odsherreds efterskole. Mit efterskole år har indtil videre været det bedste år i mit liv. Men nu glæder jeg mig til at tage hul på mit gymnasieliv.

Grunden til at jeg valgte HTX Roskkilde er at jeg virkelig interesserer mig inde for de naturvidenskabelige fag. Og så er det jo bare en bonus at jeg lære alle de her nye ting i KomIT og at jeg ikke skal have tysk.

Billede af Mig

Hvad er et studiewebsite?

På dette studie website vil du kunne følge med i mine opgaver og reflektioner i fagene KomIT/Informatik på HTX Roskilde.

Hvert forløb vil have sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsning, samt en dokumentation af hvad jeg har gjort undervejs, og en reflektion over hvad jeg har fået ud af at arbejde med forløbet.

Mine forløb

Grundforløb

Hovedforløb

Løbende logbog

I min logbog kan du, for hvert mudul se hvad jeg har arbejdet med, haft af udfordringer og fundet af løsninger. Samt relevante links til mit videre arbejde.

SE MIN LOGBOG