David Vexøe's studiewebsite

Om mig

Mit navn er David Vexøe og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i Ishøj Landsby, som ligger meget tæt på Taastrup, derfor bruger jeg meget af min tid der. Jeg har en tvillingebror, som også går på denne skole, og en lillesøster på 9 år. Jeg bor sammen med min far, mor og mine søskende. Jeg bruger meget tid på at træne, primært badminton, men også noget styrketræning. Udover det spiller jeg computer, eller ser Netflix, når jeg har tid til det.

Jeg interesserer mig virkelig meget for motorsport, og bruger også meget tid på, at følge med i alt hvad der foregår i motorsportsverden, specielt i Formel 1, hvor jeg er stor fan af Kevin Magnussen.-->

Jeg er kommet til HTX-Roskilde, i årgang 2019-2022, efter 10. klasse. Det er derfor jeg er 17 år gammel i 1. G. Jeg har valgt HTX, fordi jeg godt kan lide de tekniske fag. Derudover er jeg ikke så vild med de sproglige fag, som der er mange af på en STX. Derfor var det oplagt at vælge HTX, da jeg selvfølgelig meget heller vil bruge 3 år af mit liv, på noget jeg kan lide, end at bruge dem på en STX, som jeg ikke er lige så vild med.Hvad er et studiewebsite?

På dette studiewebsite vil du kunne følge med i mine opgaver og refleksioner i fagene komIT/informatik på HTX Roskilde.

Hvert forløb vil have sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsningen, samt en dokumentation af hvad jeg har gjort undervejs, og en refleksion over hvad jeg har fået ud af at arbejde med forløbet.


Mine forløb

Grundforløb: BETA

  • Website
  • Usability
  • Digitale billeder

  • Løbende logbog

    I min LOGBOG kan du, for hvert modul, se hvad jeg har arbejdet med, haft af udfordringer og fundet af løsninger, samt relevante links til mit videre arbejde.