Dánjals Studiewebsite

Om mig

Mit navn er Dánjal, og jeg kommer fra Færøerne. Jeg har boet deroppe de første 7 år af mit liv, men flyttede derefter til Danmark. Jeg er lige startet på HTX i Roskilde. Det er der mange af mine venner der synes er underligt, da jeg bor halvanden time væk med det offentlige. Men jeg havde bare brug for at prøve noget nyt, møde nye mennesker. Jeg har valgt HTX, da jeg synes det er spændende med alle de naturfaglige og tekniske fag.

Efter HTX, hælder jeg mest til designretingen, som bygningsarkitekt. Jeg har ikke tænkt mig at søge direkte ind på arkitektskolen KADK, men har tænkt mig at lige tage et års kurser med noget tegnekursus, modelering, produktudvikling, osv.

Hvad er et studiewebsite

På dette studiewebsite vil du kunne følge med i mine opgaver og reflektioner i fagene KomIT/informatik på HTX Roskilde.

Hvert forløb vil have sin egen underside med en præsentation af emnet og opgaveløsningen, samt en dokumentation af hvad jeg har gjort undervejs, og en refleksion over havd jeg har fået ud af at arbejde med forløbet.

Mine forløb

Grundforløb

Løbende logbog

I min logbog kan du, for hvert modul, se hvad jeg har arbejdet med, haft af udfordringer og fundet løsninger, samt relevante links til mit videre arbejde.

Se min LOGBOG