Velkommen til mit studieweb. Jeg hedder Sebastian og har lavet sitet. På sitet kan man følge med samt se noget af det jeg laver i faget Kommunikation og IT. Studiewebbet er et site som fungere som en portfolie. Her oploades opgaver samt skrives notater og føres logbog. Jeg har fået til opgave på HTX at kode mit egen portfolie site og dette produkt er resultatet af opgaven.

Sitet formål

Sitets primær formål er at virke som en portfolie eller et site hvor afleveringer og lign. kan aflevevs. udover det kan det bruges som en hjælp til at samle notater og skrive log.

Om HTX

Også kaldet den tekniske studentereksamen. Her er der fokus på tekniske og naturvidenskablige fag, samt nogle adminlige fag. Man får enda lov til selv at vælge nogen af fagene man skal have. Noget af undervisningen på htx foregår i værksteder og i laboratorier, hvor du i praksis afprøver de teorier, du lærer. Noget af arbejdet foregår selvstændigt, andet arbejde foregår i grupper. Uddannelsen varer 3 år. Det har indtil viderer været virklig godt.