Tøj på en bæredygtigt måde

Velkommen til Gaia - Vi har et mål og en ambition om at bliver den foretrukne genbrugs platform, hvor man kan bytte, sælge og købe genbrugstøj.

Gaia ønsker at give forbrugerne den bedst mulige oplevelse, hvorfor vi håber og ønsker at vi kan tilbyde produkter, der passer til ethvert budget. Fra high end produkter til økonomisk overkommelige hverdagsprodukter.

Formålet med Gaia er at vi gerne vil gøre tøjindustrigen mere bægerdygtig og med jeres hjælp kan dette blive en realitet.

Ved at bytte eller sælge dit “gamle” tøj som måske bare hænger og samler støv, kan du være med til at gøre en forskæl for milijøet, for hver gang et stykke tøj bliver genbrugt, skåner man milijøet, ved at mindske produktionen af nyt tøj, samtidig kan det at du bytter eller sæger dit “gamle” tøj gøre en forskel hos andre som kan give det nyt liv.

Vores armbitioner fremadrette er at vi kan samarbejde med de store såvel som de små tøjmærker om at når de produktiere deres tøj kan der indsættes en QR kode i som kan indeholde alt fra hvor maget det har krævet at lave det, til du som forbruger kan “føje” dit gamle tøj og se hvor mange gange det har fået et nyt liv.