Velkommen til Kaya Mirza Jepsens studieweb

Dette site skal være en portfolio til alle de opgaver jeg kommer til at lave i kom/it. Derudover kan du på dette site finde information om mig, om HTX og kom/it, og følge mit arbejde i kom/it. Der er også en ordforklaring, hvis der er ord man ikke forstår.

Mine afleverede opgaver

Logbog, Seneste nyt

I dag har vi arbejdet på at skrive vores manus og beslutted os for den endelig ide med indholdet. Vi har besluttet at lave først et skjjult interview, hvor mobberen for lov at forklare sig og dernæst ser man reaktionen, når de bliver sat sammen, og skal tale sammen. Maria og jeg er blevet valgt til skuespillere. Hvor den ene skal være mobber og den anden offer. Mens Maria og josefine arbejdede med at finde nogle reelle mobbe historier som vi kunne inkoorporere i vores film, arbejdede jeg med at besvare diverse arbejdesspørgmål.

HTX og Kom/it

HTX er, ligesom STX, en 3 årig gymnasialuddannelse. HTX har et andet sæt af fag, og har fokus på det naturfaglige og tekniske.

Kommunikation/it, i dagligtale kom/it,er et fag på HTX, hvor man lærer at kode i CSS og html. Du lærer også om grafisk design, usability og utility. Du lærer altså at lave din helt egen hjemmeside helt fra bunden.